Vaagtaal.nl te koop!

Met heel veel plezier heb ik het taalblog vaagtaal.nl opgezet en bijna 15 jaar onderhouden. Na een paar jaar rustige aanlooptijd, schoot de populariteit van vaagtaal.nl in 2008 omhoog met sindsdien gemiddeld bijna 100.000 pageviews per jaar. Ook de afgelopen jaren trok vaagtaal.nl nog rond de 60.000 pageviews per jaar, hoewel ik vrijwel niets meer met de site heb gedaan.

Ondertussen is ook het woord vaagtaal in het woordenboek (Van Dale) opgenomen en is het begrip behoorlijk bekend, net als de jaarlijkse vaagtaalverkiezing.

De afgelopen jaren richt ik mij steeds meer op mijn andere werkzaamheden als yogaleraar, mindfulnesstrainer en meditatiebegeleider bij Yogaschule Mara.

Vandaar dat ik vaagtaal.nl te koop aanbied!

Traffic Vaagtaal copy

Hou je van taal? Wil je met een knipoog strijden tegen vaag taalgebruik? Dan biedt vaagtaal.nl een uitstekende kans om een groot publiek te bereiken – en daarmee natuurlijk ook de aandacht op je eigen (taal)producten en diensten te vestigen.

Dus, ter overname aangeboden: de domeinnaam “vaagtaal.nl”, de website (exclusief de tekeningen van Rob Derks) en het woordmerk “vaagtaal” (Benelux). Heb je interesse? Doe een bod! Vragen? Neem contact met me op.

Fijne feestdagen!

Arjen Ligtvoet

PS

Het highlight (ehm, pardon, hoogtepunt) van vaagtaal was het boek ‘Vaagtaal’, dat in november 2009 in de winkels lag. In diezelfde maand haalde de vaagtaalverkiezing de voorpagina van de Telegraaf en schreef bijvoorbeeld Taalfrik Hofland over vaagtaal. Verder is er geregeld op televisie en radio aandacht voor vaagtaal en de vaagtaalverkiezing geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>