cathelijne de busser

cathelijneCathelijne de Busser (1976) promoveerde in 2009 tot doctor in de maatschappij- en gedragswetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Eerder studeerde zij cum laude af als sociaal geograaf. Samen met Arjen Ligtvoet richtte ze in 2002 tekstbureau Tekstridder op. Cathelijne geeft schrijftrainingen en schrijft beleidsteksten, lesmateriaal en sociaalwetenschappelijke artikelen. Daarnaast begeleidt ze studenten en promovendi.

Websites van Cathelijne de Busser

Catehlijne heeft de volgende boeken geschreven

TekstridderTekstridder academisch

2 gedachten over “cathelijne de busser

 1. Asha Haarmans

  Ik hou van jullie!!!!!!! Zet jullie goede werken voort. Zelf probeer ik al jaren imuun te blijven en vaagtaal uit mijn woordenboek te houden. Maar heel soms (aaaargh) moet ik slik-zweet het woord ‘pro actief’ gebruiken omdat ik dan geen ander woord weet. Of ‘Vanuit de business’ Ken je die? Dan bedoelen ze de ziekenhuis waar het om draait: alle mensen, kennis, patiënten, dokters worden op een hoop gegooid: ‘de business’. Heel erg. Ik probeer er zoveel mogelijk mee te spotten en mensen er op te wijzen. Mijn beroep is secretaresse en ik ben dus getuige van die bull. Vaak vraag ik ook gewoon (met zweet op voorhoofd; want iedereen schijnt het dus wel te begrijpen) ehm wat bedoel je precies met ‘business’ of ‘implementeren’ of ‘integraal’? Mede als notulist zijnde ;-)

  Groetjes Asha

 2. admin Bericht auteur

  Hoi Asha,

  Dank je voor je enthousiaste reactie en sterkte met alle bull in de business!

  Groet,

  Arjen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>