vacaturekraker

Personeelsadvertenties zijn nauwelijks van elkaar te onderscheiden. Ze staan vol lege begrippen, clichés en standaardzinnen. Het lijkt wel alsof werkgevers allemaal op zoek zijn naar een dertien-in-een-dozijnkandidaat. Is het echt zo erg? Jazeker, want met de vacaturekraker heb je met één druk op de knop een nieuwe personeelsadvertentie. Helemaal automatisch!

=> vacaturekraker<=

Personeelsadvertenties schrijven, een hele kunst

– onderzoek vacaturetaal
top 10 van meest misbruikte woorden
schrijfregels personeelsadvertentie
– op zoek naar je droombaan?

De vacaturekraker is bedacht en uitgevoerd door: tekstridder en Bureau De Uitkomst.

tekstridder

4 gedachten over “vacaturekraker

  1. Ilona de Visscher

    Dat was even lachen: Het lezen van heel veel vage taal en het maken van 3 vacatures voor mijn eigen bureau in luttele seconden. Lekker simpel. In mijn werk probeer ik iedere dag mensen die hun baan gaan verliezen onder andere te leren duidelijke brieven te schrijven met een (opr)echte motivatie. Niet gemakkelijk voor ze om helder te blijven als je wilt reageren op vage vacatureteksten. Jullie aanwijzingen voor recruiters zullen ook hen kunnen helpen. Niet alleen bij het schrijven van sollicitatiebrieven maar ook bij het formuleren van verhelderende vragen aan de potentiële werkgever.
    Waarvoor dank!

  2. Pingback: werkzoeken is vooral je weg zoeken « we BLog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>