Het eerlijke verhaal over de Vaagtaalverkiezing 2012

Het is weer zover, je staat voor moeilijke keuzes! De problematiek van de skyboxificatie noopt immers tot herstelbeleid, waarbij eerlijke productie tot de belangrijkste contextuele kenmerken behoort. In deze volle projectencarrousel kun je dan ook niet anders dan over je eigen schaduw heenspringen. Maar, daarvoor moet je je eerst wel even flink herpakken.

Het zijn grote uitdagingen waar we voor staan in deze tijd van speerpuntoverstijgende acties. Hierbij is de voorkant van het probleem dat iedereen zegt naar de toekomst te kijken, en dat is lastig. In het kader van zowel de lokale worteling als de duurzame dynamiek is het ambitieniveau dan ook hoog bij deze verkiezingen.

Neem je eigen verantwoordelijkheid en zet een stip aan de horizon.
Ga voor een gezondere keuze en stem meteen op de vaagste vaagtaal van 2012!

Vorig jaar was ‘in je kracht staan’ de winnaar.

Een gedachte over “Het eerlijke verhaal over de Vaagtaalverkiezing 2012

  1. wally de lang

    herbronnen
    gordijnbonus

    Meer volgt.

    Mijn grootste irritatie blijft echter het gebruik van de woorden ‘zeg maar’. Wordt van hoog tot laag gebruikt. Het ergste is dat het gadverdamme ook in mijn eigen taalgebruik sluipt. Een hardnekkig virus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>