Broodje aanstel-Amerikaans puur

Vanochtend bij het ontbijt las ik achterop mijn pak hagelslag de volgende tekst:

“Ken je Masters of the Game? Ze organiseren straatvoetbaltoernooien en clinics op het hoogste niveau. Voor kinderen en volwassenen. De Masters zijn wereldwijd bekend om hun freestyle moves en tricks. Ze zitten zelfs in een tv-reclame en een game. Check Venz.nl voor filmpjes met de nieuwste truckjes.”

Een interessante mix van tricks en truckjes… In ieder geval lijkt de strijd tegen aanstel-Amerikaans hopeloos verloren.

Een gedachte over “Broodje aanstel-Amerikaans puur

  1. Rutger

    Hoor weleens reclames voorbij flitsen als mijn kinders teevee zitten te kijken en vraag me af of ik nog in NL woon.
    Check onze site http://www.blablablaSLASHblablabla.nl en speel de game.

    Soms vraag ik me wel eens af ´als iemand me zou blinddoeken, me mee zou nemen en me midden in een winkelstraat in Nederland zou neerzetten en me zou vragen waar ik ben´ Wat ik zou antwoorden?
    Al die last minutes, all inclusives, deals, sales, shops en buys zijn best verwarrend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>