Voor een vaagtaalvrij pensioen

Na alle commotie rond wurghypotheken, woekerpolissen en omvallende banken is de financiële wereld aan een ‘transparantie’-offensief begonnen. Interpolis is al langere tijd ‘glashelder’. Aegon volgt met de campagne ´Eerlijk over Pensioen´.

Vaagtaal zet zich graag in voor een duidelijke wereld en legt daarom uit wat de middelloon- en eindloonregelingen zijn. De blokkendoos van dochterlief komt daarbij goed van pas. Let op, dit filmpje is geen reclame, maar een ‘infomercial’.

Zullen we ‘infomercial’ meteen maar even nomineren voor de Vaagtaalverkiezing van 2010?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>