AOWoorden

De AOW wordt vervroegd en dat levert heel wat nieuwe AOWoorden op.

Waarschuwing! Het lezen van deze tekst zal voor een enorme weglek van verloonde uren leiden en draagt bij aan een duurzame gezondheidsschade, aangezien de psychosociale arbeidsbelasting van deze woorden extreem hoog is. Helaas valt het lezen van AOWoorden niet onder de zware beroepencompensatie.

Dat is jammer voor de belanghebbende uurloners die nochtans voldoende substantiële arbeid hebben verricht volgens hun arbeidsverledenregistratie, waarmee ze voldoen aan de arbeidsverledeneis. Blijft niets anders over dan functioneel leeftijdsontslag of een ingroeipad geheel in lijn met de citeerregels of samenloopregels. Hoogste tijd dus voor een evaluatiebepaling inzake de overbruggingsuitkering voor bruggepensioneerden met een 42-deelnemingsjarenpensioen.

Schuif je ook even aan de sectortafel aan? Anders komt er van het duurzame inzetbaarheidsbeleid wederom niets terecht, en dat zou jammer zijn van de veelgenoemde 1225-urentoets. Nee, stel je voor, dat leidt vast tot blijvende fysieke gezondheidsschade.

Met dank aan notadokter Gert Riphagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>