Ontbrekende spatie kost losgeld!

Ieder jaar organiseert het meldpunt Signalering Onjuist Spatiegebruik (SOS) een ‘onjuiste-spatie-verkiezing’. Meestal wint een woord met een overbodige spatie, maar dit jaar ging de hoofdprijs naar een vergeten spatie. De winnende zin komt uit een campagne van het GVB:

“Het mooie van de OV-chipkaart is dat het een einde maakt aan al het ‘gefrummel’. Het is toch altijd een heel gedoe met strippenkaarten en losgeld. (…) En dan kom je erachter dat je niet genoeg strippen meer hebt én geen losgeld bij je hebt.”

Je bent gewaarschuwd: zorg in het OV altijd voor voldoende losgeld. Het gevaar ontvoerd te worden door een doorgedraaide conducteur ligt altijd op de loer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>