E-mailloze vrijdag

Vandaag is de tweede e-mailloze vrijdag. Jochem meldt ons dat zijn baas dat bericht per e-mail aan alle medewerkers heeft verstuurd. Goed!

Merk jij er al iets van? Is je mailbox nu beduidend leger? Kun je nu eindelijk eens ongestoord werken? Of komen er nu juist om de haverklap collega’s aan je bureau staan koffieleuten, met trillende handen en andere ontwenningsverschijnselen?

Een e-mailloze dag. Dat is net zo zinvol als een dag zonder verlichting of onderkleding. Wel is het natuurlijk nuttig om minder vaagtaal te versturen per e-mail. Dus als je een mailtje krijgt waarin iets onduidelijks staat, stuur het dan meteen terug naar de afzender, voorzien van de tekst:

***VAAGTAAL*** Deze e-mail bevat vaagtaal *** VAAGTAAL *** Verwijder de vaagtaal en verstuur nogmaals *** VAAGTAAL ***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>