De tussenstand van de Vaagtaalverkiezing…

… houden we nog even geheim. We willen de kiezers natuurlijk niet beïnvloeden.

Vooruit dan maar, een klein tipje van de sluiter: vrouwen ergeren zich vooral aan zogeheten managementspeak, terwijl mannen juist een hekel hebben aan ‘zachte’ gevoelstaal. Ook blijken ouderen zich over heel andere woorden op te winden dan jongeren.

Op dit moment hebben al ruim 1800 mensen gestemd op de vaagste vaagtaal van 2009. Heb jij nog niet gestemd? Doe dat dan snel. Stemmen kan nog tot 1 november.

Op maandag 2 november 2009 wordt de uitslag van de Vaagtaalverkiezing 2009 bekendgemaakt. Ook presenteren we dan de eerste onderzoeksresultaten. Het uitgebreide vaagtaal-onderzoeksverslag volgt enkele weken later.

Een gedachte over “De tussenstand van de Vaagtaalverkiezing…

  1. schoonhoven

    Misschien niet direkt aansluitend op Uw publicatie, maar wel iets in die richting. Las in Zaterdaguitgave van Limburgs Dagblad dat een deputee van de provincie een zg,dialoogtafel had opgericht. Dit is toch een onzinnige benaming voor een
    samenspraak van enige personen. Overigens was dit haar antwoord op wat zij de laatste jaren had bereikt. Hier geen politiek ,maar wel onduidelijkheid scheppen over een m.i.minder sucesvolle tijd als deputee. Alexander

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>