Lang leve de reclame spatie

Reclame moet eenvoudig, want iedereen moet het begrijpen. Kijk maar eens hoe Ruud de reclameman dat oplost. Ruud heeft een hekel aan lange woorden en hij houdt van spaties. Ruuds kortings thermometer stijgt in een advertentie voor een lifestyle winkel tot het kookpunt. Kom ook naar zijn shopping paradijs en laat deze spectaculaire shopping koopjes niet aan je voorbij gaan. Geen zin om te shoppen, kies dan voor een beauty weekend of het spectaculaire nordic walking arrangement van een in een natuur paradijs gelegen jacht hotel. Voor voetballiefhebbers heeft Ruud nog een wk stunt oranje arrangement in de aanbieding, met voor alle deelnemers na afloop een originele oranje herinnering.

Zoals je ziet zet Ruud zijn reclame talenten in om een mooie advertentie te maken. Zo heeft hij als klap op de vuurpijl nog het party event van het jaar in petto: een BBQ dag met verloting van een 6 pack bier voorzien van handige twist off dopjes. Jammer, je kunt daar niet bij zijn omdat je leidt aan een echte mannen kwaal? Vervelend hoor, zo’n erectie stoornis. Hopelijk vindt je de juiste pilletjes voor een erectie verbetering, liefst met laagste kosten garantie. Of is het misschien tijd voor een anti stress behandeling in het shan shui wellness center, voor de ultieme lichaams verzorging? Nou ja, zo lang je niet aan overgangs problemen lijdt is er nog hoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>