Kannibalisme onder Bekende Nederlanders

Uit welingelichte kring heeft onze redactie vernomen dat kannibalisme onder BN’ers flink aan het toenemen is. TV-kok Braakhekke (what’s in a name) stelt in de eerste Koken met BN’ers een menu samen.

ananda heeft een zure nasmaakAls aperitief Bonnie St. Claire, gevolgd door een spannende amuse-gueule: hete bliksem Marjon de Hond. Het hoofdgerecht is een hartige Karin Bloemen-taart en gegratineerde Paul de Leeuw-speklapjes. De eerste BN-keurmerken zijn in voorbereiding, maar wie in ieder geval geen plaatsje krijgt in het menu is Holland’s next topmodel Ananda, want die heeft een zure nasmaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>